Wednesday, February 27, 2013

BEKAM KURANGKAN TOKSIN DALAM BADAN

Tahukah anda kita mudah terdedah kepada bahaya seperti toksin melallui udara, makanan dan minuman.  Jika toksin terlalu banyak dalam badan, masalah kesihatan boleh menyerang seperti sering rasa letih dan lesu, lemah daya tumpuan dan daya ingatan, sering alami sembelit dan cirit-birit dan timbulnya jerawat dan bintik hitam.


Selain itu, pengambilan makanan yang mengandungi bahan pengawet, perasa tiruan, bahan tambahan dan sebagainya juga merupakan punca utama terjadinya toksin di dalam badan.  Ini boleh menyebabkan pelabagai jenis penyakit seperti tumor, kanser, migrain dan sebagainya.

Dengan kaedah berbekam mampu mengeluarkan toksin yang berada di dalam saluran darah.  Jika tidak berbekam darah yang mengandungi toksin boleh dibawa ke pelbagai bahagian organ dan merosakkannya.  

Untuk sebarang pertanyaan atau temujanji sila hubungi Jurbubekam Wanita atau Jurubekam Lelaki kami di cawangan yang berdekatan dengan anda.

Caj Rawatan Bekam: 1cup=RM5  
Lebih 10cup PERCUMA 1 botol toner aura seri dan 1 botol minyak aura kasturi kepada wanita yang berbekam di Shah Alam sahaja.   

Rasulullah S.A.W pernah bersabda: "Barang siapa berbekam pada hari ke-17, 19 dan 21 (tahun Hijrah), maka ia akan sembuh dari segala macam penyakit" (Sahih Sunan Abu Dawud, karya Imam al-Albani)