Thursday, October 31, 2013

BONGGOL DI BELAKANG BADAN SEMAKIN SUSUT SETELAH BERBEKAM DAN RAWATAN TUQYAH

Hari ini saya telah dikunjungi oleh seorang pesakit yang telah mengamalkan bekam dan ruqyah sebanyak sebulan sekali sejak bulan May 2013 yang lalu.  Masalah yang dihidapi beliau telah lama sejak bujang dan sehingga kini hampir 25 tahun.  Telah banyak tempat yang telah dikunjungi dan baru sekarang beliau akui amat serasi dengan rawatan di pusat terapi kami.

Pesakit ini mengalami masalah tempias akibat perbuatan sihir orang yang dengki dengan bapanya.  Malah tempias itu telah merebak kepada semua ahli keluarganya.  Ada di antara keluarganya hampir mencekik diri sendiri dengan tiba-tiba di rumah.  Beliau pula selalu mengalami mimpi-mimpi yang pelik. Badan belakang sebelah kiri beliau juga agak bongkok sedikit seperti ada bonggol.  Bonggol tersebut semakin menjadi-jadi besarnya. Oleh demikian, beliau cuba dengan kaedah ruqyah dan bekam di pusat terapi ini.

Alhamdulillah bonggol beliau semakin surut, beliau pula semakin sihat. Sekarang beliau tidak perlu lagi jalan sambil terbongkok-bongkok.  Pekerjaan harian beliau juga semakin mudah dilakukan.

Untuk temujanji sila hubungi Pn Nott @ 019-285 2849.

Caj rawatan bekam: RM5/cup
Caj rawatan ruqyah: Seikhlas hati